Elérhetőségek

Felejthetetlen Pillanat Fotóstúdió

9700 Szombathely,

Telefon:
+36-30/400-3465
+36-30/4360-900
E-mail:
stieberdora@gmail.com
hentsy@gmail.com

Elérhetőségek

Felejthetetlen Pillanat Fotóstúdió

9700 Szombathely,

Telefon:
+36-30/400-3465
+36-30/4360-900
E-mail:
stieberdora@gmail.com
hentsy@gmail.com

Elérhetőségek

Felejthetetlen Pillanat Fotóstúdió

9700 Szombathely,

Telefon:
+36-30/400-3465
+36-30/4360-900
E-mail:
stieberdora@gmail.com
hentsy@gmail.com

Újszülöttfotózás

Újszülöttfotózás

 

Egy gyermek születése az élet egyik legnagyobb csodája; különleges, semmihez sem fogható élmény. Az iciri-piciri lény – a csöppnyi kezek, a picinyke lábacskák, az aprócska fülek, a parányi orr, a selymes babahaj látványa, közelsége csodálatos és szívmelengető. Egy újszülött gyermek mindennapjai számtalan különleges pillanatot tartogatnak a szülők számára, ám az pöttöm gyermek a szülők gondoskodó szeretetének köszönhetően villámgyorsan fejlődésnek indul, és az újszülött kor észrevétlenül illan el. Az újszülöttfotózás során készült képek azonban megőrzik a baba születése utáni hangulatot, a felejthetetlen pillanatokat.

 

Az újszülöttfotózást a baba maximum két hetes koráig tudjuk vállalni. Minél kisebb a kicsi, annál aluszékonyabb, így könnyedén helyezhetjük különböző „pózokba”, anélkül, hogy megzavarnánk Őt. Ebben az időszakban kell eljönnötök hozzánk a stúdióba annak érdekében, hogy az újszülöttfotózás sikeres legyen.

 

Az igazán egyedi fotók készítéséhez stúdiónkban többféle háttér és kellék áll rendelkezésünkre.

 

Ha a baba már elmúlt két hetes, akkor is fotózhatunk, de akkor már nem tudjuk garantálni, hogy az édesen alvós képek sikerülnek (hiszen olyankor már gyakran jön a hasfájás, előbukkannak a tejpöttyök, és hosszabb ébrenlétekre, esetleg nyűgösebb napokra is számíthatunk). Tapasztalataink szerint jobb ilyenkor már inkább megvárni a három hónapos kort, amikor a baba már tudatosan mosolyog a szülőkre.

 

Ha eldöntötted, hogy velünk szeretnéd elkészíttetni az újszülött fotókat, kérünk, írd meg nekünk, hogy

  • mikor várható a gyermek születése,
  • kisfiú vagy kislány lesz-e a baba,
  • és írd meg nekünk az elérhetőségeidet (mobilszám, e-mail cím) is.

 

A baba várható születésének időszakára beírjuk a naptárunkba, hogy újszülöttfotózás várható. A picur születését követően kérünk, hívj fel minket, hogy megbeszélhessünk egy konkrét napot a fotózásra.

 

Fontos tudni, hogy nektek a babán kívül semmit nem kell hoznotok! A képeinken látható kellékek többsége a sajátunk, ezek folyamatosan rendelkezésünkre állnak.

Az édesen alvós képekhez két dolog kell: MELEG és TELE POCAK. Az a legjobb, ha közvetlenül a fotózás előtt eteted meg a babát, ott a műteremben, amíg mi előkészülünk. Fontos, hogy ne aggódj, mert izgalmad átragadhat a babára is. Bízz bennünk, nagyon sok egy-két hetes babát fotóztunk már.

 

Az újszülöttfotózás általában 1,5-3 órát vesz igénybe.

 

Ha nagyobb gyerkőc is van, és vele közös képet is szeretnél készíttetni, számíthatsz rá, hogy egy másfél-kétéves gyermeknek ez iszonyúan hosszú idő. A testvérfotókat vagy a fotózás elején, vagy a végén szoktuk elkészíteni; ilyenkor szerencsés, ha az apuka vagy egy segítő játszik a nagyobbal, esetleg elviszi őt sétálni. Persze mindez csak akkor nehéz ügy, ha a nagytesó is pici még.

 

Tehát a lényeg: Legyen meleg, legyen nyugodt a légkör, és szánj megfelelő időt a kisbaba fotózására! Ha mindez adott és bízol bennünk, ígérjük, csodálatos képeket fogunk készíteni a csöppségről.

 

Ez az időszak, az újszülöttvarázs hamar elillan, és a legnagyobb emlékértéket a felcseperedő, múltját fürkésző kisgyermek és a gyermek útját végigkísérő felnőttek számára is ezek a felejthetetlen pillanatokat őrző fotók fogják képviselni!

 

Az újszülöttfotózás ára: 40.000 Ft

 

A csomag tartalma:

  • 2-3 óra fotózás, mely a baba két hetes koráig lehetséges műtermünkben vagy otthonotokban (az otthoni fotózás ára + 5.000 Ft) anyával, apával, tesóval, ha szeretnétek (ez persze nem azt jeleni, hogy a két-három órát végigfotózzuk, de meg kell várnunk, míg elalszik a baba);
  • korlátlan kellék, szett, dekoráció;
  • 20 db retusált nagy felbontású digitális kép + nézegető kép online felületre való feltöltésre.

 

Újszülöttfotózás a felejthetetlen pillanatokért

Az alábbi űrlap segítségével felveheted velünk a kapcsolatot. A Felejthetetlen Pillanat Fotóstúdió megőrzi számodra a gyermeked születése utáni időszak csodáját...

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


!
!
!
!!

CAPTCHA

Felejthetetlen Pillanat Fotóstúdió - Magyar