Elérhetőségek

Felejthetetlen Pillanat Fotóstúdió

9700 Szombathely,

Telefon:
+36-30/400-3465
+36-30/4360-900
E-mail:
stieberdora@gmail.com
hentsy@gmail.com

Elérhetőségek

Felejthetetlen Pillanat Fotóstúdió

9700 Szombathely,

Telefon:
+36-30/400-3465
+36-30/4360-900
E-mail:
stieberdora@gmail.com
hentsy@gmail.com

Elérhetőségek

Felejthetetlen Pillanat Fotóstúdió

9700 Szombathely,

Telefon:
+36-30/400-3465
+36-30/4360-900
E-mail:
stieberdora@gmail.com
hentsy@gmail.com

Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntünk a Felejthetetlen Pillanat weboldalán!

 

Kérünk téged, nézz körül itt; ismerkedj meg velünk, olvasd el menüpontjainkat, tekintsd meg munkáinkat, és ha honlapunk elnyerte tetszésedet, látogass el hozzánk! Kismamafotózásra, újszülött- és babafotózásra, születésnapi fotózásra, gyermek- és családi fotózásra és Kid Box fotózásra egyaránt van lehetőséged nálunk. Bízunk benne, hogy személyes találkozásunk során számodra is felejthetetlen pillanatokat örökíthetünk meg.

 

Két nagy szobából álló műtermünket Szombathelyen találod meg. Ha eljössz hozzánk, nem egy hagyományos műterembe lépsz, hanem egy barátságos, vidám szobába, melyet mindig az adott évszak hangulatának megfelelően rendezünk be.

Ne is számíts hagyományos műtermi fotózásra – sablonos háttérre, beállított pózokra, kikényszerített mosolyokra, a kamerák össztüzében való feszengésre!

Mi magunk is gyermekes anyukák vagyunk, s tudjuk, olykor nem egyszerű a kis lurkókkal, ha idegen helyre csöppennek, és sok-sok apró, új dolog zavarja meg őket. Mi alkalmazkodunk a picik igényeihez, a fotózás nálunk mindig úgy zajlik, hogy a kicsik és a nagyok egyaránt élvezzék. Egészen bizonyos, hogy gyermekeid nálunk nem érzik majd magukat feszélyezve az idegen környezetben, hiszen bejárhatják a műtermet, felfedezhetik az egész szobát: bekuckózhatnak egy-egy otthonos sarokba, lecsücsülhetnek egy puha, meleg szőnyegre, bekucorodhatnak egy fonott kosárba, felülhetnek a hintaló hátára, játszhatnak színes játékainkkal, kipróbálhatják hangulatos kellékeinket. Így a fotózás számukra egy izgalmas kaland lesz. S mindeközben nekünk nincs más dolgunk, mint hogy fotózzunk; megragadjuk és megörökítsük a múló, de felejthetetlen pillanatokat, elkapjuk a rájuk jellemző mosolyt, grimaszt, a pillanat nyújtotta varázst.

 

Kellékeink nagyon fontos részei a munkánknak. Mindig nyitott szemmel járunk, és ha valami különlegeset, érdekeset, használhatót látunk, nem bírunk ellenállni. Festünk, csiszolunk, cipekedünk; folyton azon fáradozunk, hogy vendégeink és a magunk örömére újra és újra egy másik, különleges világot hozzunk létre műtermünkben.

 

Mi úgy gondoljuk, hogy a fénykép az egyetlen ellenszer az idő gyorsulása ellen. Az időt megállítani mi sem tudjuk ugyan, ám segíthetünk abban, hogy a múló pillanatot te is megőrizhesd, és felejthetetlenné tedd magad és szeretteid számára!

 

Szeretettel várunk műtermünkben…

Üdvözlettel: Eszti és Dóri

 

Keresd fel  oldalunkat is, és értesülj legfrissebb híreinkről!

Felejthetetlen Pillanat Fotóstúdió - Magyar